Sutu ruokopillit

Ruokopillit ovat ekologinen vaihtoehto ympäristöä rasittavalle muovipillille.

15,90 

3 varastossa

Kuvaus

Sutu ruokopillit ovat ekologinen vaihtoehto ympäristöä rasittavalle muovipillille. 100% orgaaninen, ruokosta valmistettu pilli on uudelleenkäytettävä, paketin mukana tulevalla harjalla puhdistat pillit helposti. Täydellinen vaihtoehto muovisille pilleille.

Ruokopillit sopivat niin kylmiin kuin kuumiin juomiin ja ne ovat astianpesukoneenkestäviä. Kun pilli on elikaarensa päässä, sen voi kompostoida tai kierrättää biojätteeseen.

 

Pillit valmistetaan Saarenmaalla, kahden paikallisen perheen idean synnyttämänä. Materiaali kerätään Unescon suojelemalta merialueelta. Pillit ovat hygieenisiä ja turvallisia käyttää. Niiden valmistuksessa käytetään lämpökäsittelyä, joka muuntaa ne täysin elintarvikekelpoisiksi. Säännölliset laboratoriotestit sekä Elintarvikevirasto varmistavat tuotteiden käyttökelpoisuuden. Sutun taustalla häärivien kahden perheen ideologiat kävivät yksiin ja siitä se ajatus lähti. He pitivät tärkeänä saada opettaa omille lapsilleen jo pienestä pitäen ekologista elämäntapaa sekä luonnon kunnioittamista.

 

Paketissa on 10 kpl ruokopillejä sekä puhdistusharja.

Pakattu ekologiseen pahvirasiaan.

 

Pituus: 20cm

Materiaali: 100% ruoko

 

Valmistettu: Saarenmaalla, Virossa.