Sinkkivoide

100% luonnollinen, rauhoittava, vahva sinkkivoide iho-ongelmien hoitoon.

19,90 

Kuvaus

100% luonnollinen, vahva sinkkivoide iho-ongelmien hoitoon. Sinkkivoide rauhoittaa ihoa ja suojaa ihoa myös ulkoisilta ärsykkeiltä kuten säältä.

Sisältää n. 25% sinkkiä.

Kotimainen kauraöljy rauhoittaa ja syväkosteuttaa ihoa, sekä vähentää ihon punoitusta. Kookosöljy on antiseptinen, ja se ehkäisee ja helpottaa ihon tulehduksia. Mehiläisvaha muodostaa iholle luonnollisen ja hengittävän kalvon, joka suojaa ja rauhoittaa ihoa antaen silti ihon hengittää. Se myös pehmentää kuivaa ihoa. Sinkki on luonnon mineraali, joka muodostaa iholla suojan märkyyttä vastaan. Sinkki rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vähentää punoitusta iholla.

 

Koko: n.35ml

Käytä: Sinkkivoidetta on perinteisesti käytetty vaippaihottumiin. Sen lisäksi sinkkivoide on erinomainen akneihon rauhoittaja, voit myös käyttää sitä yksittäisiin finneihin. Sinkkivoide rauhoittaa ihon nopeasti ja vie punoituksen iholta. Sinkkivoide sopii myös käytettäväksi ihokarvojen ajelun jälkeen, jolloin se rauhoittaa ihoa ehkäisten näppylöiden syntymisen esim. intiimialueiden sheivauksen jälkeen.

Vinkki! Sopii loistavasti käytettäväksi myös koirien varvasvälitulehduksiin! Sinkkivoide suojaa herkkiä varvasvälejä ja poistaa muhivaa kosteutta varvasväleistä.

 

INCI: *Avena Sativa Kernel oil (kaura), **Cocos Nucifera oil (kookos), Zinc Oxide (sinkki), *Cera Flava wax (mehiläisvaha), Tocopherol (E-vitamiini).

*kotimainen raaka-aine

**luomu raaka-aine

 

ZINC BALM

100% natural, strong zinc balm to treat skin problems.

Contains about 25% zinc.

Zinc cream soothes the skin and protects the skin from external stimuli such as weather.

Finnish oat oil calms and moisturizes the skin, and reduces redness of the skin. Coconut oil is antiseptic and prevents and facilitates skin inflammation. Beeswax forms a natural and breathable skin that protects and soothes the skin while still allowing the skin to breathe. It also softens dry skin. Zinc is a natural mineral that provides protection against wetness on the skin. Zinc soothes irritated skin and reduces redness on the skin.

 

n.35ml

Use: Zinc balm has traditionally been used for diaper rash. In addition, zinc cream is an excellent acne-toner, you can also use it for individual pimples. Zinc cream soothes the skin quickly and takes redness from the skin. Zinc cream is also suitable for use after shaving, so it soothes the skin to prevent pimples, for example, after shaving intimate areas.

Ideal to use for infections between dogs toes! Zinc cream protects sensitive toes and removes moisture from the toes.

 

Lisätiedot

Ihotyyppi

Atooppinen iho, Herkkä iho, Ikääntyvä iho, Kuiva iho, Nuori iho, Rasvoittuva iho, Sekaiho

Tuotetyyppi

Kasvoille, Vartalolle