Kupilka 37, puu

Ekologinen ja kotimainen Kupilka juoma-astia.

21,90 

2 varastossa

Kuvaus

2 in 1 Eräjuoma-astia

KUPILKA 37 on reilun kokoinen juoma-astia, yksi kuppi riittää. Voit nauttia ensin välipala-aterian, ja juoda sitten teen tai kahvin samasta kupista. Tauon jälkeen matka kohti tuntematonta voi jatkua!

  • tilavuus 3,7 dl
  • paino 134 g
  • korkeus 74 mm x leveys 112 mm x pituus 180 mm
Ekologiset Kupilka-astiat kestävät sekä kiehuvaa vettä että -30°C pakkasta. Astiat voi pestä käsin luonnossa tai kotona astianpesukoneessa.

Ekologiset Kupilka-astiat kestävät sekä kiehuvaa vettä että -30°C pakkasta. Astiat voi pestä käsin luonnossa tai astianpesukoneessa kotiin palatessa. Tuotteet tehdään Kupilkan omavalmisteisesta biomateriaalista EKOenergialla, ja ne patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan.  Jotta Kupilka kestäisi käytössänne mahdollisimman pitkään, emme suosittele tuotetta mikroon, hellalle tai avotulelle laitettavaksi. Elinkaaren lopuksi tuotteen voi kierrättää, polttaa lämpöenergiaksi tai palauttaa valmistajalle uusiokäyttöä varten. Kupilka-pakkaukset ovat kierrätyspahvia.

 

Palkittu: Scandinavian Outdoor Award (SOA), Hardware Accessories Winner, 2018. The Scandinavian Outdoor Hardware Accessories Award is a testimony of outstanding quality, functionality and Scandinavian design. An international jury consisting of the most influential outdoor journalists and product experts has declared this product to be one of the finest Scandinavian products currently on the market.