Konjac-sieni

Konjac-sieni päivittäiseen kasvojen puhdistukseen.

9,90 

8 varastossa

Kuvaus

Konjac-sieni on erinomainen apuväline ihon lempeään, mutta tehokkaaseen puhdistukseen. Sienen materiaali on Aasiassa kasvavien Amorphophallus Konjac-kasvien juurikuitua; kyseessä on siis täysin kasvipohjainen puhdistustuote. Sienen koostumus on täysin luonnollinen eikä se sisällä lainkaan synteettisiä ainesosia tai haitallisia säilöntäaineita. Tämä tarkoittaa sitä, että sieni ei ole antibakteerinen eli sen puhtaanapito on erityisen tärkeää. Konjac-sieni kuorii ihon pinnalta kuolleen ihosolukon pois hellävaraisesti ja näin ihosta tulee puhdistuksen jälkeen tasainen ja hehkeä.

 

Konjac-sieni on täydellinen ihonpuhdistukseen suolasaippuan kanssa. Suolasaippua on luonnollinen ihonhoitotuote, joka sopii kasvojen ja vartalon pesuun. Suolasaippua sitoo kosteutta: samalla kun suolan mineraalit parantavat ihon yleistä hyvinvointia, se kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Lisäksi se sopii puhdistamaan kasvojen epäpuhtauksia, koska suolalla on desinfioiva vaikutus.

 

Käyttöohjeet:

Kastele sieni ennen puhdistusta ja purista ylimääräiset vedet pois. Lisää kasvojenpuhdistustuotetta sienelle ja liikuta sitä kasvoilla pyörivin liikkein; näin kuolleet ihosolut irtoavat ihon pinnalta tehokkaasti. Käy sienellä läpi koko kasvojen alue hellävaraisesti hieroen. 

Puhdistuksen jälkeen pese sientä niin kauan, kunnes pesuvedestä tulee kirkasta. Pesun jälkeen ripusta sieni kuivumaan ilmavaan paikkaan, jossa se voi kuivua rauhassa yön yli.

Päivittäisessä käytössä konjac-sieni kestää noin 12 viikkoa, vanhan sienen voi lajitella biojätteeseen.

 

Vegaaninen, muoviton ja biohajoava.