Kaura-kamomilla hoitovesi

Lempeä hoitovesi on superkosteuttaja ihollesi.

15,90 29,90 

Kuvaus

Kaura-kamomilla hoitovesi on todellinen superkosteuttaja ihollesi. Täyteläinen hoitovesi antaa iholle kosteutta, raikkautta ja heleyttä koko päiväksi sekä tasapainottaa ihon toimintaa. Ihanteellinen kuivalle, atooppiselle ja herkälle iholle sekä iho-ongelmiin, kuten akneiholle. Rauhoittaa ja kosteuttaa ärtynyttä ihoa.

Lempeä luomukamomillavesi rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa, tasapainottaen samalla ihon tulehduksia. Antimikrobinen kamomilla on hellä kosteuttaja myös herkästi reagoivalle iholle. Se tasapainottaa ihon punoitusta, antaa hehkua sekä pehmeyttä kuivalle iholle.

Kaurauute sitoo ihoon kosteutta, rauhoittaa ihoa ja ehkäisee punoitusta. Kauran probiootit ylläpitävät ja lisäävät hyvien bakteerien osuutta iholla sekä edesauttavat ihon normaalia toimintaa.

Hyaluronihappo sitoo itseensä vettä moninkertaisen määrän. Se silottaa juonteita, vähentää ihon hilseilyä ja edistää ihon normaalia toimintaa.

Tuotteesta saatavilla kaksi eri kokoa: 30ml ja 100ml.

 

Käytä: Annostele pieni määrä pullosta puhtaille käsille ja taputtele hoitoneste iholle. Hoitoneste on koostumukseltaan paksumpi kuin tavallinen kasvovesi, joten kerrostusta ei tarvitse tehdä. Voit käyttää hoitonestettä myös parranajon jälkeen sekä muualle ihoon, kuten käsiin, taipeisiin, selkään ja jalkoihin. Lisää hoitoveden jälkeen kosteille kasvoille öljyseerumi, kasvoöljy tai -voide.

Rikkinäiselle tai tulehtuneelle iholle laitettaessa voi esiintyä kirvelyä, joka laantuu samantien käyttämällä vedetöntä voidetta iholle: esimerkiksi kaurasheaa, kaura-hunajabalmia tai pihkavoidetta.

HUOM! Kamomilla ei sovellu mykerökukka-allegisille.

 

INCI: *Chamomila recutita flower water (kamomilla/chamomile), Glyserin, Avena sativa kernel extract (kaura/oat),**Benzyl alcohol, **Sodium benzoate, Sodium hyaluronate,**Potassium sorbate

*Luomu raaka-aine/Organic  **Luonnollinen säilöntäaine/Natural preservative

Lisätiedot

Koko

30ml, 100ml