Ale!

Kasvomaski coolmax, musta

Kotimainen COOLMAX® freshFXTM musta kangasmaski.

7,00 

Kuvaus

Kotimaisen COOLMAX® freshFXTM kankaan kuitu ei ime kosteutta sisäänsä. Ihoa vasten ollessa se siirtää kosteuden pois ihon pinnalta – pitäen ihon samalla kuivana.

Kangas on antibakteerinen. Sen kuituihin on lisätty hopeaioneita, joilla on bakteerien kasvua vähentävä vaikutus. Vaikutus on pysyvä ja kestää pesuissa.

Tuote koostuu kolmesta kerroksesta. Kaksinkertainen coolmax ja välissä kuitukangas. Kuitukangasta 100% polypropyleeni (45g m2). Kankaalla on Öko-Tex sertifikaatti.

 

Koot (mitta on päänympärys)

M naiset/aikuiset 55-57cm

L miehet/aikuiset 58-60cm

 

Esimerkkimitat M koosta:

Korkeus edestä 15cm ja leveys 21-22cm (korvasta korvaan).

 

L on suunniteltu sopimaan suurempikasvoisille ja miehille, joilla usein on jyhkeämmät leukaperät, kun taas naisten kasvot ovat usein sirompirakenteiset. Kuminauhat kulkevat kujassa ja ovat helposti vaihdettavissa/säädettävissä mikäli tarvitsee kiristää tai suurentaa korvalenkkejä. 

Maski ei suojaa virukselta mutta oikeaoppisesti käytettynä se estää pisaratartuntoja ja hidastaa tautien leviämistä. Kun riisut ja puet suojaa, vältä koskemasta kangasosaan. Käytä kiinnityslenkkejä tätä varten. Näin et siirrä mahdollisia bakteereita maskista käsiisi. Tämän lisäksi on muistettava hyvä käsihygienia. Maski myös vähentää kasvojen koskettelua ja näin ollen pienentää omaa tartuntavaaraa. Auttaa myös monia katu- ja siitepölyallergioissa.

Tämä ei ole henkilönsuojain eikä hengityssuojain, jolta vaaditaan CE hyväksyntä.

 

Hoito:

Tuotteen suosituspesu on 60-90 asteinen vesipesu. Voidaan myös puhdistaa keittämällä.

Kangas kuivuu nopeasti, ei tarvitse rumpukuivausta eikä silittämistä. Varovainen silitys halutessaan 1-2 pisteellä, ilman höyryä.

 

Valmistaja: RAVE:A

Valmistettu Suomessa.

Lisätiedot

Koko

S, M, L

Sinua saattaa kiinnostaa myös...