Jauhenaamio aktiivihiili

Syväpuhdistava aktiivihiili kasvonaamio.

24,90 

Kuvaus

Syväpuhdistava aktiivihiili kasvonaamio puhdistaa iholta tehokkaasti epäpuhtaudet jättäen ihon ihanan pehmeäksi. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti akneen sekä epäpuhtauksiin taipuvalle.

Kasvonaamiojauhe sisältää pelkästään puhtaita raaka-aineita luonnosta.

Kotimainen kaura kosteuttaa sekä pehmentää ihoa vähentäen tulehdusta ja punoitusta. Luonnolliset antioksidantit, E-vitamiini, rasvahapot, aminohapot sekä betaglukaani antavat kauralle uusiutumista edistäviä, puhdistavia, kosteuttavia, suojaavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Nämä kauran ominaisuudet vaikuttavat stimuloiden ihon aineenvaihduntaa ja lisäten elastaanin ja kollageenin tuotantoa.

Kotimainen suomalaisesta koivusta valmistettu aktiivihiili on loistava kasvonaamiossa. Se syväpuhdistaa ihosta tehokkaasti detox-vaikutteisesti imien epäpuhtaudet ja ilmansaasteet. Syväpuhdistavan voimansa lisäksi aktiivihiilellä on antibakteerinen ja tulehduksia hillitsevä ominaisuus. Näin ollen sopii erityisesti akneen ja epäpuhtauksiin taipuvalle iholle.

Kaoliinisavi hillitsee ihon tulehdustiloja. Savi hoitaa ja ravitsee ihoa maasta peräisin olevilla mineraaleilla, kuten magnesium, natrium, kalsium ja rauta. Normalisoi ihon talintuotantoa.

Jauhenaamio on pakattu kierrätettävään lasipurkkiin, koko 156ml.

 

Käytä: Sekoita 2 teelusikallista naamiojauhetta ja yksi teelusikallinen vettä tai esim. maustamatonta jogurttia. Sekoita tasaiseksi tahnaksi ja levitä kasvoille joko sormin tai siveltimellä. Anna vaikuttaa noin 10-15 minuuttia ja huuhtele lämpimällä vedellä.

Vinkki! Lisäämällä öljyseerumia pari tippaa, saat superpehmeän lopputuloksen kasvoille. Tuotteen säännöllinen käyttö tuo paremmin esiin vaikutukset iholla.

 

INCI: Oryza sativa powder (riisi), Avena sativa kernel flour (kaura), Charcoal (koivuhiili), Kaolin clay (kaoliinisavi)

Lisätiedot

Ainesosat

Vegaaninen

Tuotetyyppi

Kasvoille

Ihotyyppi

Herkkä iho, Ikääntyvä iho, Kuiva iho, Nuori iho, Rasvoittuva iho, Sekaiho