Aarni XO, Tammi

Tyylikäs ja laadukas kotimainen Aarni -rannekello arkeen ja juhlaan.

199,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Aarni XO Tammi – valtaa ja voimaa. Tammesta valmistettu näyttävä rannekello, jonka tiheät ydinsyyt tuovat eloa kellon kovaan pintaan. Minimalistinen ja pyöreä kellotaulu kunnioittaa kellon klassisia linjoja. Aarni XO sopii erinomaisesti sekä miehille että naisille. Kellon sydän on tarkka ja laadukas sveitsiläinen Ronda -koneisto.

 

Tammi – puiden kuningas

Tammi on puu, joka henkii kunnioitusta ja arvokkuutta. Tammi omistettiin aikoinaan skandinaavisessa mytologiassa ukkosen jumala Thorille sekä kreikkalaisessa jumaltarustossa pääjumala Zeusille. Tammenlehviä käytetään edelleen voitonmerkkinä esimerkiksi seppeleissä ja sotilaallisissa kunniamerkeissä. Tammen puuaines on lujaa, kovaa sekä tiheäsyistä, mikä tekee siitä näyttävän ja kestävän. Tammen jykevä ulkonäkö sekä parhaimmillaan yli tuhatvuotinen elinikä ovat ansainneet puulle aseman puiden kuninkaana.

 

Rannekkeen pituuden säätäminen

Aarni -kellot on tehty sopivaksi kaiken kokoisille ranteille. Kellon ranneketta on mahdollista säätää juuri itselleen sopivaksi lisäämällä tai poistamalla rannekkeen paloja. Jokaisen rannekellon mukana toimitetaan ylimääräiset jatkopalat ja pienet ruuvimeisselit, joiden avulla rannekkeen säätö onnistuu kätevästi. 

Katso ohjeet rannekellon pituuden säätämiseen täältä.

 

Aarni XO -rannekellon mukana tulee arvolleen sopivasti tyylikäs lahjakotelo.

Takuu: 3 vuotta

 

Rungon halkaisija 43mm
Rannekkeen leveys 21mm
Vaihdettava ranneke Ei
Koneisto Sveitsiläinen Ronda 1062 kvartsikoneisto
Puumateriaali Tammi – Klikkaa tästä ja lue lisää.
Metalliosat 316L Ruostumaton teräs
Kellotaulun väri Harjattu teräs
Lasi Safiiripinnoitettu mineraalikristallilasi
Vesitiiviys 3 ATM (sateenkestävä)