Aarni Vega, Eeben

Tyylikäs ja laadukas kotimainen Aarni -rannekello arkeen ja juhlaan.

189,90 

1 varastossa

Kuvaus

Aarni Vega Eeben -rannekello aistii mystiikkaa ja klassista kauneutta. Tumma eebenpuu on yhdistetty kultaisiin yksityiskohtiin, mitkä tekevät tästä mallista todellisen katseenvangitsijan. Kellon sydän on tarkka ja laadukas sveitsiläinen Ronda -koneisto.

 

Eebenpuu – tummaa arvokkuutta

Eebenpuu on arvokas ja lumoava puulaji: sen lähes sysimustat sydänosat henkivät tuhansien vuosien taakse ulottuvaa historiaa. Eebenpuuta on käytetty muun muassa Antiikin Egyptin hautamuistomerkeissä sen kestävyyden ja kauneuden vuoksi. Jykevästä sekä arvokkaasta eebenpuusta valmistetaan myös esimerkiksi pianon mustat koskettimet.

Suosionsa vuoksi valtaosa eebenin puulajeista on nykyisin uhanalaisia. Tämän vuoksi Aarnin kelloissa käytetään vain FSC-sertifioitua eebenpuuta Mosambikista ja muualta Afrikasta.

 

Rannekkeen pituuden säätäminen

Aarni -kellot on tehty sopivaksi kaiken kokoisille ranteille. Kellon ranneketta on mahdollista säätää juuri itselleen sopivaksi lisäämällä tai poistamalla rannekkeen paloja. Jokaisen rannekellon mukana toimitetaan ylimääräiset jatkopalat ja pienet ruuvimeisselit, joiden avulla rannekkeen säätö onnistuu kätevästi. 

Katso ohjeet rannekellon pituuden säätämiseen täältä.

 

Aarni Vega -rannekellon mukana tulee arvolleen sopivasti tyylikäs lahjakotelo.

Takuu: 3 vuotta

 

Rungon halkaisija 38mm
Rannekkeen leveys 18mm
Vaihdettava ranneke Ei
Koneisto Sveitsiläinen Ronda 1062 kvartsikoneisto
Puumateriaali Eebenpuu, FSC-sertifioitu – Klikkaa tästä ja lue lisää.
Metalliosat 316L Ruostumaton teräs
Kellotaulun väri Musta
Lasi Safiiripinnoitettu mineraalikristallilasi
Vesitiiviys 3 ATM (sateenkestävä)