RYHMILLE

Oletko tulossa vierailulle isomman ryhmän kera tai haluaisitko tietää, millaisia palveluja tarjoamme ryhmille? Lue lisää alta!

KOKOUKSET


Kokousryhmät otamme vastaan arkisin klo 18 jälkeen, viikonloppuaikoja voi tiedustella erikseen.
Tilavuokramme on 35€ + alv. jokaiselta alkavalta tunnilta.
Mikäli toivotte meiltä yritysesittelyä, se onnistuu etukäteen asiasta sopimalla ja sisältyy hintaan.


Tarjoiluvaihtoehtomme ovat:
1. Kahvi/tee ja 2kpl suklaakonvehteja kahvilastamme 4,50€ (sis. alv.) /hlö
2. Kahvi/tee ja 3kpl suklaakonvehteja kahvilastamme 6,00€ (sis. alv.) /hlö
3. Kahvi/tee ja suolainen piirakka 6,00€ (sis. alv.) /hlö
4. Kahvi/tee, suolainen piirakka ja 2kpl suklaakonvehteja 9€ (sis. alv.) /hlö


Voimme myös laskuttaa organisaatioltanne pelkän tilavuokran, ja kokouksen osallistujat voivatmaksaa kukin itse tarjottavansa. Tällöin käytössä ovat tarjoiluvaihtoehdot 1. ja 2.


Kokousvarauksen sisältäessä suolaisen vaihtoehdon, tulee osanottajamäärä varmistaa 2 työpäivää ennen tilaisuutta, samoin erikoisruokavaliot.


Mahdollinen tilavarauksen peruuntuminen on tehtävä vähintään 3 työpäivää ennen sovittua varausta, sen jälkeen peruuntuneista tilaisuuksista veloitamme yhden tunnin tilavuokran.


Olette lämpimästi tervetulleita meille viettämään mukavan kokoushetken ja nauttimaan kauneudesta kaikilla aisteilla!


RYHMIEN VIERAILUT


Otamme mielellämme etukäteen vastaan tiedon myös aukioloaikojemme sisäpuolella vierailevista isommista ryhmistä! Näin voimme taata henkilökunnan riittävyyden vierailunne aikana ja varmistaa, että saatte juuri teille sopivaa palvelua.
Voit laittaa vierailustanne ilmoitusluontoista sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@fiinilifestyle.fi
Kerrothan vierailun ajankohdan (pvm ja noin-aika) sekä ryhmänne summittaisen koon. 

Aukioloaikojen sisäpuolella tapahtuvista ryhmävierailuista EI siis tarvitse sopia etukäteen; olette aina tervetulleita omien aikataulujenne puitteissa!


YKSITYINEN OSTOSAIKA


Meiltä voit varata myös oman ostosajan, jolloin saat rauhassa sovitella vaatteita ja halutessasi autamme asujen etsinnässä ja stailauksessa. Voit tulla myös yhdessä ystäväporukkasi kanssa.
Mikäli haaveissasi on aina toimiva kapselivaatekaappi, autamme myös sellaisen kokoamisessa omien lempivaatteidesi ympärille!


Yksityisen ostosajan tuntiveloitus on 35€(sis.alv.)/alkava tunti riippumatta ryhmän koosta. Hinta sisältää henkilökohtaisen stailaus-avun ja neuvonnan sekä materiaalien hoito-ohjeet.
Ryhmän yhteenlaskettujen ostoksien ylittäessä 500€ tuntiveloitusta ei peritä. Henkilökohtaisen ostosajan tuntiveloitusta ei peritä asiakkaan ostosten ylittäessä 300€.


MUUT PALVELUT


Järjestämme shopillamme myös erilaisia tapahtumia ja teema-iltoja niin pukeutumisen, sisustuksen kuin puutarhan hoidonkin ympärillä. Niistä tiedotamme tarkemmin tässä osiossa ja myös sosiaalisen median sivuillamme.