Fiini Naturally

Fiini Naturallyn takana on kaksi pitkäaikaista ystävystä, joiden rakkaus luontoon, eläimiin ja käsillä tekemiseen toimi alkusysäyksenä luonnonmukaisten tuotteiden valmistukseen. Lisäksi yhteisinä mielenkiinnonkohteina läpi vuosien ovat olleet vanhojen talojen remontoiminen ja perinnerakentaminen. Siksi ei ehkä olekaan yllätys, että luonnollisen kosmetiikan valmistaminen valikoitui sydämen asiaksi.

Jokainen luonnonmukainen valinta on askel kohti puhtaampaa tulevaisuutta, riippumatta siitä onko ostopäätöksen takana harkittu halu ekologisuuteen vai vain tuotteen visuaalinen ilme. Vaikka tuotteiden värimaailma kovin mustavalkoinen onkin, on monenlainen mustavalkoisuus karsiutunut ajatuksista iän ja elämänkokemuksen myötä. Fiinin tuotteet on tarkoitettu aivan kaikille!

Pohjanmaan lakeuksilla Isossakyrössä valmistuu nykyään sekä luonnonkosmetiikkaa että ekologisia kodinhoitotuotteita. Valikoimasta löytyy muun muassa saippuaa, voiteita, kasvoöljyjä, huulivoiteita, partaöljyjä, tassuvoidetta sekä pyykkietikkaa. 

Etsi hinnan mukaan

Ainesosat

Ihotyyppi