Aarrelabel

Aarre on se vaate, johon päädyt aina uudelleen – arkesi helpottaja. Vaate, joka tukee sinua ja johon luotat. Asu, jossa olet täysin sinut itsesi kanssa.

Aarre on myös läheisistä välittämistä ja huolehtimista. Se on keskittymistä pieniin ja isoihin hetkiin heidän kanssaan. Kun sinun ei tarvitse miettiä vaatetta, löydät sen selkeyden ja rauhallisen melodian.

Tätä kaikkea on Aarre.

Aarrelabel tekee arjen vaatevalinnoista helppoja luomalla tuotteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Jokainen tuote suunnitellaan ja valmistetaan tarkkaan harkiten, sillä maailma ei tarvitse yhtään enempää turhaa vaatetta. Tuotteet valmistetaan heille, jotka kaipaavat selkeyttä nopean muutoksien ja muodin maailmassa. 

Yrityksellä on oma ompelimo Portugalissa, jossa suurin osa tuotteista valmistetaan. Pohjalainen nuukuus ohjaa toimintaa yrittäjäperheessä vahvasti, mitään ei heitetä pois ja ihmisistä pidetään hyvää huolta. Aarre suosii luonnonmateriaaleja ja tuotteissa oleva orgaaninen puuvilla on luonnollisin menetelmin viljeltyä sertifioitua puuvillaa. Silti orgaaninen puuvilla ei ole se kestävin vaihtoehto ja tämän vuoksi yritys kehittää jatkuvasti ajatuksia, kuinka voisivat mm. hyödyntää oman tuotannon sivuvirtaa. Tällä hetkellä siitä valmistetaan tuotantoja ja erikoiseriä.

Etsi hinnan mukaan