2 x ilo

2 x ilo nimi tulee sanonnasta “jaettu ilo on kaksinkertainen ilo”.

”Haluamme valmistaa tuotteita, joiden avulla kerrot helposti välittäväsi ja ne toimivat oivana viestin välittäjänä silloin kun sanat eivät riitä. Uskomme vahvasti jaetun ilon sanomaan ja halumme luoda tuotteillamme hyvää mieltä. 2 x ilo Design tuotteissa näkyykin vahvasti rakkaus ja välittäminen eri muodoissa. Tuotteissa on nostettu esiin elämän peruspilareita; koti, perhe, rakkaus – tuotteissa esintyy paljon herkkiä tekstejä sekä herkkiä kuva-aiheita.”

2 x ilo on jaettuja iloja. Jaettu ilo on taas kaksinkertainen ilo. 2 x ilo Design tuotteiden suunnittelu on intohimo ja tuotteiden suunnitteluun on vahva palo ja inspiraatio. Tuotteiden suunnittelu, taiteilu ja valmistaminen on ilo, joka on tehty jaettavaksi. 2 x ilo Design tuotteilla kerrot myös helposti välittäväsi ja ne toimivat oivana viestin välittäjänä silloin kun sana eivät riitä.

Kaikki tuotteet suunnitellaan, valmistetaan ja myös painetaan Suomessa. Suomessa valmistamisella varmistetaan laatu sekä minimoidaan kuljetuksista aiheutuvat ympäristölle haitalliset saasteet.

Pahoittelut, etsimääsi ei löydy.