Maksu- ja toimitusehdot 29.4.2020

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Verkkokaupassamme maksaminen on turvallista maksuvälittäjän kautta

Pankkimaksut

Tuotteet sekä niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksupalvelun tarjoaa Checkout Finland Oy. Voit lukea lisää maksuehdoista täältä.

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Tilausvahvistus

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan

  • tilausnumero
  • tilatut tuotteet
  • tilauksen loppusumma
  • toimituskulut

Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Jokaisen tilauksen yhteydessä sitoudut voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitusaika

Lähetämme varastossa olevat tuotteet postitse mahdollisimman pian. Käsittelyaikamme varastotavaroille on normaalisti 1-3 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta.

Poikkeuksellisista toimitusajoista tiedotamme aina verkkokaupan etusivulla.

Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.

Toimituskulut ja toimitustapa

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut Suomeen ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan.
Toimitustavaksi voit valita myös noudon toimipaikastamme Isostakyröstä (Fiini Naturally kosmetiikkatehdas), tällöin toimituskulut ovat 0€.

Yli 150€ tilaukset toimitamme ilman toimitusmaksuja. Ilmainen toimitus koskee postipakettia.
Ilmainen toimitus ei koske yritysasiakkaita.

Postipaketti 7,90 euroa

Lähetys noudetaan valitusta postista tai postin pakettiautomaatista. Yleensä tilaus on noudettavissa 1-2 työpäivän sisällä kello 16 jälkeen.

Postitoimipaikka: Saapumisilmoitus tulee tekstiviestillä sekä yleensä myös lähetyksessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Lähetystä säilytetään postissa saapumispäivän lisäksi 7 vuorokautta.

Pakettiautomaatti: Saapumisilmoitus ja pakettiautomaatin koodi lähetetään tekstiviestillä. Pakettia säilytetään automaatissa 7 päivää sen saapumisesta.

Kotiinkuljetus, 9,90 euroa

Posti ottaa tilaajaan yhteyttä etukäteen ja sopii ajan paketin toimitukselle. Paketti toimitetaan perille kotiovelle.

Tuotteen palautusoikeus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palauttaminen ei ole maksutonta. Asiakas maksaa palautuksen postimaksun itse. Palautettava tuote tulee olla käyttämätön, täysin virheetön ja alkuperäisessä pakkauksessaan. 

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Jos haluat palauttaa tuotteen, olethan aina ensin meihin yhteydessä joko sähköpostilla asiakaspalvelu@fiinilifestyle.fi tai p. +35850 548 9877

Kun palautettavat tuotteet ovat saapuneet Fiini Lifestyleen ja tarkastettu, palautetaan raha tilillesi yleensä käytetyn maksutapatarjoajan kautta.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa ja viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, ilmoita virheestä välittömästi osoitteeseen asiakaspalvelu@fiinilifestyle.fi tai p. +35850 548 9877

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 7 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Tuotevirheen korjaaminen
Jos toimitettu tuote on vioittunut, otathan yhteyttä meihin, jotta voimme korvata vioittuneen tuotteen.

Tuotteet ja tuotehinnat
Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Verkkokaupassa näkyvä hinta on voimassa oleva hinta. Tuotteiden hintaan sisältyy 24% arvonlisäveroa. Selkeästi havaittavan hintavirheen osalta pidätämme oikeuden periä tuotteen oikea hinta.

Noutamatta jäänyt paketti
Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus. Noutamatta jääneistä paketeista aiheutuneista molemman suuntaisista toimitus- ja palautuskuluista vastaa asiakas. Paketin toimituskulujen lisäksi asiakkaalle tulee maksettavaksi 15 € paketin palutumisesta aiheutuneita kuluja. Hyvitämme mahdollisen jäännöksen tuotteiden osalta asiakkaan tilille.

Kuluttajan oikeudet
Lisätietoja kuluttajan oikeuksista verkkokaupassa löydät kuluttajaviraston sivuilta.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).